Ndr. Strandvej 352, 3100 Hornbæk      Man-Tir: 08.00-17.30 | Ons-Tor: 08.00-15.30 | Fre: 08.00-15.00 | Lør-Søn: Efter aftale

Implantater

Behandling

Mange kender besværet med traditionelle tand-broer og aftagelige proteser. De problemer kan der gøres noget ved. Flere års forskning og udvikling står bag de nye implantatmetoder. Behandlingen går ud på, at den nye tand fastgøres i kæben med en titaniumskrue. Løsningen er stærk og holdbar.
Hvis du har mistet en tand på grund af caries, paradentose eller ved en ulykke, vil den oftest kunne erstattes med et enkelt implantat, der sættes i samme sted. Efterfølgende kan en porcelænskrone fastgøres på implantatet.
Resultatet bliver en duelig tand, tyggemæssigt og kosmetisk. En stor fordel ved denne behandlingsform er, at man kan erstatte en enkelt tand med noget, der sidder fast uden at skulle bore i en eller flere tænder.

Flere implantater:

Hvis du har været uheldig at miste flere tænder, kan de også erstattes med faste porcelænstænder monteret på implantater. Hvis der mangler mange tænder er det sjældent nødvendigt at sætte et implantat ind per porcelænstand.
Før
​Eksempelvis forankres en fuldkæbebro, som består af 10-14 porcelænstænder, og erstatter en hel over- eller undermund, almindeligvis på fire til seks implantater. Komforten, funktionen og kosmetikken er så god, at det føles som at have sine egne naturlige tænder.

Implantatsystemer

Vi bruger kun anerkendte og testede implantatsystemer. Det er vigtigt, at vi til hver en tid kan få nye dele til implantatet, hvis det skulle blive nødvendigt - også om 20 år.

Ny kirurgisk teknik betyder færre gener i forbindelse med implantater og sinusløft (knogle opbygning). Den nye teknik betyder:

- Reduceret behandlingstid 

- Færre gener under indgrebet 

- Mere smertefri heling efter indgrebet

Narkose:

Tandlægehuset Praksis Gilleleje har en narkoselæge tilknyttet. Vi vurderer altid, om tandbehandling i narkose er løsningen.

Efter